رئیس فدراسیون کشتی در مراسم افتتاح ساختمان های جدید این فدراسیون، از بودجه کشتی گلایه کرد.
خانه کشتی– مراسم افتتاح ساختمان اداری فدراسیون کشتی بههمراه سالن همایشهای ۱۲۰۰ نفری و دیگر امکانات کمپ تیمهای ملی کشتی، صبح امروز(یکشنبه) همزمان با سالروز تولد جهانپهلوان غلامرضا تختی و روز ملی کشتی، با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران، کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش و جوانان، سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان ورزش ستاد کل نیروهای مسلح و تعدادی از روسای فدراسیون های ورزشی و مسئولان سیاسی کشور به همراه ملی پوشان کشتی ایران برگزار شد.
در ابتدای این مراسم کلیپی از افتخارآفرینیهای ملیپوشان کشتی ایران در میادین بینالمللی و ساخت و سازهای انجام شده در فدراسیون کشتی برای حضار به نمایش درآمد.
سپس علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی در سخنانی اظهار کرد:
خیلی حرف زدن بلد نیستم؛ یاد گرفتم کار کنم و بهخاطر همین در حرفهای من میگردند یک چیز پیدا کنند. سعی میکنم حرفی بزنم خدا خوشش بیاید. آقای قالیباف خیلی ورزشکار است. در دو چیز نتوانستم او را جا بگذارم. یکی کوه رفتن است. ۱۷ یا ۱۸ سال پیش هیچوقت به او نرسیدم. یکی هم در رکورد دستگاه شنا هست که ۱۱۰ تا بود هیچکس نتوانست آن را بزند. او اشراف کامل به ورزش دارد. از ۱۲ سال که او شهردار بود ۱۱ سال مسئول ورزش بودم. او کامل توجیه است و میداند ورزش چه اثراتی بر جامعه دارد.
او افزود:
این کمپ در دنیا لنگه ندارد. من رئال مادرید، بارسلونا و خیلی از تیمهای بزرگ دنیا را دیدم اما چنین چیزی ندارند. در جمهوری اسلامی خیلی خوب میتوان کار کرد و همه باید نسبت به انقلاب و مردم پاسخگو باشند. این باید الگویی برای همه فدراسیونها باشد. بچههای ما هیچ احتیاجی به بیرون ندارند، از کار بانکی تا مطالعه، بازیهای کامپیوتری و غیره. ۲۲ ساعت آنها را خوب تامین کردیم تا ۲ ساعت خوب تمرین کنند.
رییس فدراسیون کشتی ادامه داد:
ما متوقف نمیشویم و این راه ادامه دارد. رویای ما ادامه دارد و این را قول میدهم. کشتی ما امسال در ردههای نوجوانان و جوانان قهرمان شدند حتی روسیه به این افتخار نرسید. به سرمربیان تیمهای ملی هم گفتم باید از سال بعد ۵۰ درصد مدالهای طلا را بگیریم. این حق ماست چرا که کشتی برای ماست. کشتی موتور محرک ورزش ایران است. ما رقیب هیچ رشتهای نیستیم و کشتی برای همه ایران و همه فدراسیونهاست. یک نفر بگوید من در این ۴ سال یک چیز برای خودم خواستم. تنها رییس فدراسیونی هستم که در ۴ سال ۳ سفر خارجی آن هم با پول شخصی رفتم. برای بالا رفتن پرچم جمهوری اسلامی با هیچ کس معامله نمیکنم. حتما باید کشتی به ایدهالی که در ذهن ماست برسد.
وی خطاب به قالیباف گفت:
نسل جدیدی را می سازیم و قطعا در سالهای آینده از این نسل خواهید شنید. به بچهها یاد دادیم از فضای مجازی دوری کنند چون ۹۰ درصد آن دروغ است. باید وقت خودشان را به مطالعه بگذرانند. کشتی هم ورزش سنتی و ملی ما و هم ورزش مذهبی ماست؛ مزیت رقابتی ماست؛ مثل نفت و موشک ماست. ۶۷ درصد مدالهای المپیک را کشتی گرفته و اگر مدالهای جهانی هم حساب کنیم ۸۲ درصد مدالهای ورزشهای المپیکی ما را کشتی گرفته است. ۳۱۵ مدالدار جهانی و المپیک داریم و رشته بعد ما فقط ۲۴ نفر دارد.
دبیر در پایان گفت:
شما صدای کشتی باشید. ۸۵ درصد مدال داریم اما به ما ۵ درصد بودجه میدهند. الحمدالله اقای مناف هاشمی کم کم توجیه میشود. امیدوارم این ظرفیت ویژه دیده شود. من افتخار می کنم کارگرم.
سخت افزاری خیلی خوب شدیم که به خاطر زحماته علیرضا دبیره. اما مشکلاتمون جای دیگست. در حالیکه کشتیگیرهای آمریکایی هر کدام با یک مربی اختصاصی کار میکنند و یک سال کامل روی حریفان اصلیشون با اون مربی متمرکز میشن. کشتیگیرهای ما همچنان به همون سبک پنجاه سال پیش همه با هم تحت نظر یک کادر فنی تمرین میکنند. اگه بخشی از این هزینه ها صرف گرفتن مربی اختصاصی کشتی و بدنسازی برای هر وزن به صورت جداگانه بشه و کادر فنی کنونی فقط به صورت هماهنگ کنندهٔ این مربیها عمل کنه نتایج دیگهای رقم خواهد خورد. اما این اتفاق نمیفته چون کادر فنی کنونی نمی خواد نفوذ خودش رو از دست بده. میگن مربی بدنساز آوردیم که دکترا داره. بله دکترا داره اما دکترای مدیریت ورزشی داره که ارتباطی به بدنسازی نداره. حسن رحیمی رو بیارید تا المپیک اختصاصی با سبک وزنمون کار کنه. عباس جدیدی رو بیارید اختصاصی تا المپیک با زارع کار کنه.