مدیر تیمهای ملی کشتی آزاد با تأکید بر اینکه نباید فضای کشتی دوقطبی شود، به اظهارات برخی که موفقیتهای این رشته را به فدراسیون قبلی نسبت میدهند، واکنتش نشان داد.
خانه کشتی– محسن کاوه درباره مسابقات کشتی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان که اواخر ماه جاری برگزار خواهد شد، اظهار داشت:
الحمدالله کشتی ما دارد به ثبات میرسد و خودمان را به گذشتههای نه چندان دورمان نزدیک میکنیم که کشتی دنیا در تمام ردهها روی ما حساب میکرد. ما در رده سنی امید هم مثل ردههای نوجوانان و جوانان بچههای خوبی داریم. چند تایی از آنها در رده بزرگسالان هم دارای سابقه هستند و به همه امیدواریم.
سرمربی تیم کشتی جوانان کشورمان در مورد اینکه چقدر میشود نسبت به قهرمانی امیدها در اسپانیا امید داشت، تصریح کرد:
غیر از حوادث و اتفاقات پیشبینی نشده ورزش، اگر بچهها خودشان باشند نسبت به همه امیدوار هستیم، البته امیدواری بزرگتر ما نسبت به این مسیر، انتقال است که جوانان خوبِ ما باید به رده سنی بزرگسالان منتقل شوند.
مدیر تیمهای ملی کشتی راجع به عملکرد شاگردانش پژمان درستکار در مسابقات جهانی بلگراد هم گفت:
ما باید قبول کنیم که وقتی در ۱۰ وزن دو مدال طلا و هفت مدال میگیریم، آمار خوبی به شمار میآید. این نتایج به نظر من میتوانست حتی بهتر از این هم باشد. مثلاً امیرحسین زارع باید حتماً طلا میگرفت، اگر آن زیر را نمیگرفت یا محمدحسین محمدیان شایستگی کسب مدال را داشت.
وی درباره شکست علیرضا سرلک نیز یادآور شد:
شاید حریف را دستکم گرفت و فکر نمیکرد حریف چینی بتواند به او آسیب بزند. سرلک جزو کسانی بود که بد کشتی گرفت. حالا شاید روزش نبود، ولی این باخت برایش تجربه میشود که هیچ حریفی را نباید دستکم گرفت.
کاوه ادامه داد:
به صورت کلی میگویم یکسری عینک بدبینی زدهاند و صحبتهایی را مطرح میکنند که از منطق و اصل کشتیگیری به دور است. باید قبول کنیم اگر کشتی ما در بلگراد موفق میشود به نفع تمام جامعه کشتی است و کشتی از همه آدمها بزرگتر است. یکسری افراد خاص که مشخص هم هستند، هر چیزی را بهانه میکنند، در حالی که در چند سال اخیر ششمی و نهمی دنیا واقعیت کشتی ما بود.
مدیر تیمهای ملی کشتی خاطر نشان کرد:
حالا که تیم دوم شده است، برخی میگویند روسیه نبوده، ولی این را هم در نظر نمیگیرند که در برخی اوزان نبودن روسها به ضرر ما تمام شد. ضمن اینکه محرومیت آنها دست ما نبود که بخواهیم در این خصوص پاسخگو باشیم. در برخی اوزان هم اصلاً کشتیگیران روس حریف ما نبودند، مثل کامران قاسمپور که سال گذشته بالاتر از حریف روسش قرار گرفت و حریف اصلیاش کاکس بود و یا حسن یزدانی و امیرحسین زارع که بالاتر از حریفان روس خود بودند. واقعیت این است که یکسری از دوستان نمیخواهند این را قبول کنند.
وی افزود:
من نمیخواهم فضای کشتی را دوقطبی کنم، اما آنهایی که این نتایج را پای فدراسیون قبلی میگذارند یادشان نرود چطور نتایج سالهای ۲۰۱۲، ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ را پای فدراسیون وقت گذاشتند، اما امروز هم بعد از سه سال از تغییر مدیریت و مدتی که فدراسیون با سرپرستی اداره شده است، همچنان نتایج ما را پای فدراسیون قبلی میگذارند. ضمن اینکه مگر کشتیگیری که به تیم ملی بزرگسالان میرسد از کره مریخ میآید؟ خب این اتفاق یک پروسه زمانی دارد. یعنی موفقیتهای آن سه سال (۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴) به نام فدراسیون قبلی است و موفقیت مقطع حاضر هم برای فدراسیون قبلی؟ دارند اشتباه میکنند.
کاوه در پایان تأکید کرد:
آرامش خوبی بین کادر فنی و کشتیگیران وجود داشت. ما تیم جوانی داریم و این دوستان یادشان نرود که بچههای ما شاید دو سال دیگر به اوج کشتیشان برسند. رحمان عموزاد، محمد نخودی، امیرحسین زارع و امیرمحمد یزدانی، هنوز ۲۰ و ۲۱ ساله هستند و به اوج کشتی خود نرسیدهاند. من فکر میکنم این بچهها به همین شکل رو به جلو میروند و پشتوانهها هم پشت سر آنها حرکت میکنند و اگر یک لحظه تعلل کنند، یک نفر جایشان را خواهد گرفت.